Kérjük amennyiben csoporttal érkeznek hozzánk, mindenképpen olvassák el további információinkat a gördülékeny látogatásért.

Bejelentkezés – csoportok számára

Szeretettel várunk minden csoportot programjainkra!
(Egyéni – 10 fő alatti – látogatóknak és családoknak nem kell előre regisztrálniuk!)
A csoportokat kérjük, hogy az alap program (Csillagvizsgáló) látogatása előtt legalább két nappal, plusz program (rendhagyó óra) kérése esetén legalább hét nappal korábban regisztráljanak!

Figyelem!
Minden esetben töltse ki a csoportregisztrációt – még ha nem is biztos minden adatban -, mert írásos regiszrációra van szükség a csoport fogadásához, amire telefonon nincs lehetőség.
A telefont nem minden esetben áll módunkban felvenni, de kollégánk a regisztrációt követően mindenképpen fel fogja keresni 24 órán belül (hétvégén és ünnepnapon is).

Csoportregisztrációhoz: kattintson ide!

Információk programjainkról:
alap program
rendhagyó órák

Jegyárak: megnézem!

Amennyiben 2023-ban küldött regisztrációt, de 2024-es időpontban érkezne, kérjük ismételje meg regisztrációját a fenti linken!

A következő időpontokban nem áll módunkban csoportokat fogadni:
(Jelenleg nincs ilyen nap.)

Szabad időpontjainkról a lentebb található foglalási naptárunkból informálódhat.

A táblázatba nem tudnak beleírni, csak tájékoztató jellegű!

Pick an event on the calendar:

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az Egri Vár Nemzeti Emlékhely, így meglátogatása esetén a diákcsoportok díjmentesen utazhatnak vasúttal Egerbe. Örömmel vesszük, ha kiegészítő programként a Csillagvizsgálót is felkeresik.

A Csillagvizsgáló és Tudományos Élményközpont jelenleg múzeumként működik, tényleges csillagvizsgálásra nincs lehetőség.

Továbbá felhívjuk figyelmét arra, hogy a helyszín nem akadálymentesített, a feljutás csak lépcsőn lehetséges. A Csillagvizsgáló a harmadik emelettől a kilencedik emeletig tart, több mint háromszáz lépcsővel.