Kérjük amennyiben csoporttal érkeznek hozzánk, mindenképpen olvassák el további információinkat a gördülékeny látogatásért.

Bejelentkezés – csoportok számára

Szeretettel várunk minden csoportot programjainkra!
(Egyéni – 10 fő alatti – látogatókank és családoknak nem kell előre regisztrálniuk!)
A csoportokat kérjük, hogy az alap program (Csillagvizsgáló) látogatása előtt legalább két nappal, plusz program (planetáriumi előadás, rendhagyó óra) kérése esetén legalább hét nappal korábban egyeztessenek időpontot írásban!

A Csillagvizsgáló és Tudományos Élményközpont jelenleg múzeumként működik, tényleges csillagvizsgálásra nincs lehetőség.

Továbbá felhívjuk figyelmét arra, hogy a helyszín nem akadálymentesített, a feljutás csak lépcsőn lehetséges. A Csillagvizsgáló a harmadik emelettől a kilencedik emeletig tart, több mint háromszáz lépcsővel.

Figyelem!
A következő időpontokban nem áll módunkban csoportokat fogadni:

(Jelenleg nincs ilyen nap.)

Amennyiben 2023-ban küldött regisztrációt, de 2024-es időpontban érkezne, kérjük ismételje meg regisztrációját a lenti linken!

Regisztrációhoz kattintson IDE!

Szabad időpontjainkról a lentebb található foglalási naptárunkból informálódhat.

A táblázatba nem tudnak beleírni! Csak tájékoztató jellegű!

No events available.
Loading

Vagy:

E-mailben: – este és hétvégén is:
info(kukac)egricsillagvizsgalo(pont)hu

Telefon:
(hétfőtől péntekig: 10:00-16:00-ig.)

Tel.: +36 36/520-400/2279

Tel.: +36 30/221-9376

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az Egri Vár Nemzeti Emlékhely, így meglátogatása esetén a diákcsoportok díjmentesen utazhatnak vasúttal Egerbe. Örömmel vesszük, ha kiegészítő programként a Csillagvizsgálót is felkeresik.